Takimi i parë mes tyre, Atdheu surprizon Antonelën (VIDEO)

Këtë të mërkurë në “Përputhen” u transmetua takimi i parë mes Antonelës dhe Atdheut. Atdheu e surprizoi konkurrenten me një arush gjigant, në ngjyrë të bardhë.

Antonela i shprehu sërish pëlqimin dhe më pas e puthi në faqe.

Pjesë nga biseda mes tyre:

Antonela: Ç’është ky arush i madh?

Atdheu: Ta kam sjellë ty.

Antonela: Kaq i madh?

Atdheu: Po.

Antonela: Hajde të të puthi pak.

Atdheu: Më puth dhe nga kjo ana tjetër. Do të të akuzoj për ngacmim. Cila ishte arsyeja që me ke mbajtur në program?

Antonela: Ishte pëlqimi që kisha për ty.

Atdheu: Ti në një moment the që nuk ke më për mua.

Antonela: Ti çfarë nuk ke thënë. A mendon që jemi shumë të njëjtë?

Atdheu: Po. Po nuk mendon që është shumë e keqe?

Antonela: Mendoj se kur të jesh ti me nerva, do të të bëj më shumë.

Ge sent Today at 8:18 PM

Shtuar 14.04.2021 08:04