Sara Karaj lë shtëpinë e Big Brother

Sara Karaj është banorja që ka lënë sot shtëpinë e Big Brother VIP.

Në një televotim të fortë me Rozën, Françeskën dhe Ilnisën, Sara për shkak edhe të dinamikave të krijuara në shtëpi nga banoret e tjera, ka qenë më tepër e rrezikuara, duke dalë.

E pyetur se pse ishte kaq e shkurtër eksperienca e saj në Big Brother, Sara tha se dëshira e saj më e madhe ka qenë ta shijoj.

“Jam futur në një moment që Shtëpia kishte shumë intensitet në shtëpi dhe e humba pak veten javën e fundit. Big Brother ka qenë një dëshirë e imja shumë e madhe që ta provoj si eksperiencë, ta shijoj dhe e kam shijuar”- tha Sara.


Shtuar 17.03.2024 00:18