Poem sheh babi Ledrin në televizor me goca të tjera, mami Sara tregon si reagon

Sara së fundmi u ka kërkuar ndjekësve që t’i bëjnë pyetje Poemës dhe pyetjet ishin vërtet interesante. Një prej ndjekësve pyet: “Si reagon kur sheh babin në televizor me goca tjera, pos mamit?”.

Sara ka postuar një moment ku e vogla sheh një videoklip të babit dhe shkruan se asaj nuk i plas fare.

“As nuk i plas fare”, është përgjigjur Sara.


Shtuar 5.07.2021 13:33