Ndodh “krisja” e madhe, Armaldo dhe Luizi nuk janë më shokë, çfarë ka patur mes tyre?

Ditët e sotme mediat sociale janë padyshim një tregues i marrëdhënieve mes njerëzve. Thënë kjo, zakonisht, një “unfolloë” në Instagram përkthehet si një zënkë a krisje raportesh mes dy personave.

Kjo ka ndodhur mes Luiz Ejllit dhe Armaldo Kllogjerit, të cilët nuk ndiqen më në Instagram. Ata kanë dhuruar këto javë momente “funny” në rrjet me komentet ngacmuese që i linin njëri-tjetrit nëpër postime.

Mirëpo, së fundmi ndjekësit kanë vënë re se nuk ndiqen më. Nuk dihet se çfarë ka ndodhur por pikëpyetjet janë të shumta: A janë prishur raportet? Është lojë? Apo diçka tjetër?

 


Shtuar 28.06.2023 19:05