“Mos fol më në emrin tim…”, Valbona shpërthen ndaj Dea Mishel

Komentet e herë pas hershme lidhur me raportin miqësor të Armaldos dhe Valbonës, kanë acaruar këtë të fundit, e cila sot “shpërtheu” ndaj Dea Mishel.

Teksa banorët po bënin batuta me Armaldon lidhur me raportin që ai ka krijuar me Valbonën, Dea Mishel u shpreh se nuk e kupton pse ai e thërret “motër” Valbonën.

Ishte pikërisht ky koment, që solli reagimin e ashpër të Valbonës, e cila i kërkoi Deas, që duke nisur nga ai moment e në vijim, mos t’i flasë më asaj.


Shtuar 13.02.2023 20:32