“Kam luftuar shumë”, Selena Gomez gjen gjithmonë rastin të flasë për shëndetin mendor!

Vitet e fundit Selena Gomez ka kaluar situata nga më të vështirat. Një transplant veshkash, çrregullim bipolar, si dhe probleme të shëndetit mendor. Artistja ka folur në një konferencë së fundmi, ku mbi të gjitha ka folur për shëndetin mendor.

“Unë po luftoja me gjithçka në kokën time për një kohë të gjatë dhe u ndjeva i humbur dhe i pashpresë. Dhe në vitin 2020, unë u diagnostikova me çrregullim bipolar. Dhe të them të drejtën, gjithçka ndryshoi shpejt. Në fakt mora njohuritë dhe përgjigjet që kërkoja me dëshpërim për kaq shumë kohë. Dhe të kuptuarit e këtij fakti padyshim që më bën më të vetëdijshëm dhe më pak të frikësuar se sa kam qenë më parë”, tha ajo.


Shtuar 6.05.2024 15:00