“Do bësh si them unë”, Kiara dhe Luizi sherr për biletën e kthimit

Të shtunën Olta dhe Kiara përballen kokë më kokë se kush do të largohet nga shtëpia më e famshme në Shqipëri.

Në një bisedë që çifti bënte në oborr, Luizi shprehet se biletën e Kiarës do ta mbajë ai.

Luizi: E kam një lloj shprese, te njerëzit dhe te bileta e kthimit. Që do ta hap unë, prej shtëpisë..

Kiara: Biletën do e marr me vete unë

Luizi: Jo

Kiara: Si jo? Do ta marr mo..

Luizi: Jo, do e hap unë.

Kiara: Edhe nëse e kam do e kesh surprizë kur të vij

Luizi: Jo nuk dua ashtu surprizash unë. Do e mbaj unë.

Kiara: Unë dua ta marr me vete..

Luizi: Jo dhe jo. Do e mbaj dhe do e hap unë


Shtuar 23.03.2023 19:28