Bella Hadid shfaqet duke qarë dhe rrëfehet si asnjëherë më parë: Rrjetet sociale nuk janë reale (FOTO LAJM)

Bella Hadid ka hapur zemrën në postimin e saj të fundit në rrjetin social Instagram.

Ajo ndau një fjalim të Willow Smith , vajzës së Will Smith, i cili e kishte prekur.

“Ndjenja e të menduarit se je mjaftueshëm e mirë ose të jesh e pasigurt për punën tënde – është e natyrshme – por në të njëjtën kohë, ndihem sikur më është mësuar.

Të gjithë njerëzit janë të ndryshëm, çdo njeri ka diçka kaq të veçantë dhe unike për të ofruar. Dhe njerëzit harrojnë se të gjithë ndihen në thelb njësoj: të humbur, të hutuar, të pasigurt pse janë këtu. Atë ankth, si, të gjithë po e ndjejnë atë– dhe përpiqen ta mbulojnë atë në një farë mënyre.

Ne do të bashkohemi në të metat tona. Në pasiguritë tona, në gëzimin tonë, në lumturinë tonë dhe pranojini të gjitha si të bukura dhe të natyrshme. “,- fjalët e Willow.

Kjo është pothuajse e përditshmja ime, çdo natë
Prej disa vitesh

Mediat sociale nuk janë reale. Për këdo që ka vështirësi, ju lutemi mbajeni mend këtë. Ndonjëherë gjithçka që duhet të dëgjoni është se nuk jeni vetëm. Pra, nga unë tek ju, ju nuk jeni vetëm. Unë të dua, të shoh dhe të dëgjoj. Vetë-ndihma dhe sëmundja mendore/çekuilibri nuk është linear dhe është pothuajse si një slitë rrotulluese e rrjedhshme me pengesa… ka uljet dhe ngritjet e veta, dhe anash.
Por unë dua që ju të dini, ka gjithmonë dritë në fund të tunelit, dhe slita me rul gjithmonë ndalon plotësisht në një moment. (Gjithmonë ka vend që të rifillojë, por për mua ka qenë gjithmonë mirë të dija se edhe nëse janë disa ditë, javë ose muaj, çdo gjë përmirësohet, në një farë mase, edhe për një moment. ) M’u desh shumë kohë për ta kuptuar këtë në mendjen time, por kam pasur mjaft dështime për ta ditur këtë: nëse punoni mjaftueshëm për veten tuaj, duke kaluar kohë vetëm për të kuptuar traumat tuaja, shkaktarët, gëzimet dhe rutinën tuaj, do jini gjithmonë në gjendje të kuptoni ose të mësoni më shumë për dhimbjen tuaj dhe si ta trajtoni atë. Kjo është gjithçka që mund të kërkoni nga vetja. Gjithsesi. Nuk jam i sigurt pse, por është gjithnjë e më e vështirë të mos ndaj të vërtetën time këtu. Faleminderit që më patë dhe faleminderit që më dëgjuat. Ju dua, – ka shkruar modelja.


Shtuar 10.11.2021 10:04