Kampionati i hapur i shahut të qytetit të Shkupit për të rinj

Në Organizatën e Unionit të Shahut të Qytetit të Shkupit të ndihmuar nga Federata e Shahut të Maqedonisë dhe ShMP “Jahja Kemal”.

Në datat 26 dhe 27 dhjetor u zhvilluan turnetë e shahut 8, 10 dhe 12 vjeç me një ritëm të menduari standard.

Shahistët e rinj më të mirë:

Deri në 8 vjet:
Simonovski Luka
Divanisov Matej
Stojanovi Мар Marko

Deri në 10 vjet:
1.Kamnar Daniel
Krstevski Pavel
Petrovski Nikolla

Deri në 12 vjet:
1.Nikolovski Kiril
Spasov Aleksandar
Mucha Libert

Arbitri kryesor i turneut ishte Sasko Lakinski.


Shtuar 27.12.2021 23:19