Si të llogarisni sa hap e mbyll sytë se cila është lartësia ideale e takave për ju? (VIDEO)

Një mënyrë e thjeshtë për të hequr qafe dhimbjet e këmbëve.

Se sa të rëndësishme janë takat që këmbët tuaja të shprehin plotësisht, nuk duhet theksuar.

Megjithatë, lartësia e gabuar e takave mund të prishë të gjithë përpjekjen që bëni për t’u përgatitur për një takim.

Për të mos përmendur flluska dhe dhimbje në këmbë.

Por ekziston një mënyrë e thjeshtë për të shmangur probleme të tilla në të ardhmen, shkruan albeu.com.

Gjithçka që duhet të bëni është të qëndroni në letër, të shënoni fillimin dhe fundin e këmbës dhe të matni distancën midis këtyre dy pikave.

Ndani gjatësinë e këmbës me numrin shtatë dhe merrni lartësinë ideale të thembrave.

Sigurisht, nuk duhet t’u përmbaheni këtyre numrave si një i dehur, sepse zakonet e çdo personi janë të ndryshme, e po ashtu edhe preferenca për një formë dhe lartësi të caktuar takash. /albeu.com/