Nuk shqetësohen fare, cilat janë shenjat më pak të ndjeshme të Horoskopit

E konsideroni veten veçanërisht të ndjeshëm? Jeni tepër të shqetësuar se si do të reagojnë të tjerët ndaj asaj që bëni dhe thoni? Jeni aq i shqetësuar sa të bëni gabime dhe të lëndoni pa dashje të tjerët, saqë ndonjëherë hezitoni të dilni dhe të bëni gjëra?

Por kur je i ndjeshëm, intuitiv dhe empatik, je i pambrojtur, gjë që është një tipar i madh! Megjithatë, për tre shenjat e mëposhtme, kjo veçori është e ndaluar.

Shigjetari

Shigjetari nuk është i ndjeshëm. Ai në të vërtetë nuk merr parasysh pasojat e të treguarit të një shakaje me dikë tjetër ose të zbulimit të një sekreti që do të ndikojë në jetën e dikujt tjetër.

Nuk është se është i keq, ai është pak i pamatur. Atij nuk i intereson nëse të tjerët e konsiderojnë të ashpër, nëse ai i thotë gjërat ashtu siç janë dhe nëse dikush nuk mund të pranojë një shaka, është faji i tij.

Dashi

Njerëzit shumë të ndjeshëm priren të stimulohen nga aktiviteti i tepërt, por Dashi po kalon një kohë të mirë. Ai nuk njihet për interesimin për ndjenjat e njerëzve të tjerë, veçanërisht nëse duhet të tërhiqet në një konfrontim.

Nëse Dashi dëshiron të thotë diçka, ai do ta thotë atë, edhe nëse kjo e lëndon personin tjetër. Ai është impulsiv dhe nuk harxhon shumë energji duke menduar për pasojat e veprimeve të tij.

Ujori

Ujori nuk është shumë i ndjeshëm, sidomos kur bëhet fjalë për persona të tjerë. Ata nuk janë emocionalë dhe nuk kanë talent për ta vënë veten në vendin e dikujt tjetër.

Ata nuk duan të kenë asnjë lidhje me ndjenjat e dikujt tjetër dhe do të bëjnë gjithçka që munden për të shmangur çdo lloj shqetësimi emocional.


Shtuar 31.10.2021 13:54