Kjo është erëza që do t’i ruaj rrobat tuaja të padëmtuara

Pak nga pak ka ardhur koha të mbledhim rrobat e dimrit  dhe të nxjerrim rrobat e verës.

Megjithatë, gjithmonë një nga konsideratat është mola dhe si ta shmangni atë. Është e vërtetë që kur ruajmë rrobat e dimrit apo të verës dhe nuk kemi marrë masat e duhura për t’i mbrojtur, mola bën punën e saj. Megjithatë, ka një zgjidhje për ta hequr qafe dhe madje fshihet në dollapin tuaj të kuzhinës. Dhe nuk është tjetër veçse karafili.

Pra, gjithçka që duhet të bëni është të vendosni copa të tëra karafili midis rrobave tuaja, në xhepa dhe kudo tjetër që mundeni. Është një nga erëzat më efektive kundër molës dhe garanton që rrobat tuaja do të mbrohen për aq kohë sa ruhen.


Shtuar 26.05.2023 14:43