Këto janë 3 shenjat më xheloze të Horoskopit

Ndjenja e xhelozisë është një koncept kaq kompleks. Ne lëndojmë njerëzit dhe ndërhyjmë në jetët e të tjerëve dhe në shumicën e rasteve një situatë e tillë nxjerr në pah veten tonë më të keqe. Kemi një ndjenjë pasigurie dhe ankthi që na sjell si pengesë në jetën e dikujt tjetër dhe i lëndon njerëzit, edhe nëse nuk e kemi dashur në fillim.

Pjesa më e keqe është se një person nuk dëshiron vërtet që ish-in e tij t’i kthehet, ai thjesht nuk dëshiron të shohë dikë tjetër duke e shijuar atë dhe kjo është rezultat i xhelozisë. Sipas astrologjisë, xhelozia ka të bëjë edhe me planetët nën të cilët ka lindur, ndaj ja cilat janë 3 shenjat më xheloze.

Akrepi

Akrepat janë padyshim më xhelozi nga shenjat e Horoskopit. Ata nuk priren t’u besojnë njerëzve, ndaj bëjnë akuza të rreme të krijuara nga xhelozia e pastër.

Akrepat nuk i mbajnë shumë mirë emocionet dhe rrezatojnë xhelozi edhe nëse dikush qëndron pranë partnerit të tyre.

Gaforrja

Gaforret përjetojnë shumë xhelozi, por kanë një talent për ta fshehur atë.

Ata bëhen viktima të zilisë shumë shpesh, por janë shenjat më të mira të Horoskopit në fshehjen dhe mbajtjen e fshehur. Ata shpesh nuk ua bëjnë të ditur të tjerëve kur janë xhelozë, por nëse e bëjnë, përgatituni për një shfaqje publike.

Luani

Luanët janë padyshim shenjat më të dashura dhe të pasionuara. Ata e kuptojnë kur gjërat nuk po shkojnë ashtu siç duan ata dhe kanë një krizë.

Por kur partneri i tyre vëren dikë ose diçka më shumë se ata, i hapet çelësi i xhelozisë. Luani kërkon vëmendjen e të gjithëve rreth tij dhe nëse ata nuk e kuptojnë, ai bëhet shumë xheloz.


Shtuar 7.11.2021 13:54