Gabimi më i madh që po bëni me njollat e diellit pas plazhit

Menjëherë pas pushimeve verore, stina e vjeshtës është ideale për trajtimin e njollave, pasi është periudha më e përshtatshme për këtë trajtim, gjithmonë në kujdesin e estetistes profesionale. Ekspertët thonë se gabimi që bëjnë shumica nga ne për trajtimin e njollave është pikërisht neglizhimi i vizitave te estetistët profesionistë.

Trajtimet profesionale që mund të bëhen në sallon, janë trajtimet me peeling (heqja e qelizave të vdekura në thellësi), nëpërmjet Acideve Alfa Hidroksi (AHA). Kushdo që dëshiron të kryejë një trajtim të tillë, duhet të ketë shumë kujdes që të jetë plotësisht i trajnuar, të ketë përvojë në këto trajtime dhe produktet të jenë të sigurta për lëkurën.

Trajtimi i lëkurës me acide që kanë përqendrim të lartë, mbi 35% e “stresojnë” lëkurën përtej kufirit të shëndetshëm.


Shtuar 1.09.2021 15:55