E thjeshtë dhe e sigurt, blerja që duhet të bëni patjetër këtë verë për tu dukur stil (FOTO LAJM)

Ndryshe nga trendet që shkojnë e vijnë, ka disa gjëra aq bazike pa të cilat nuk bëjmë dot! E keni parasysh që kur mungon një element, ndoshta më i thjeshti në vjeshjen tuaj, kombinimi s’rezulton siç e mendonit? E dimë që e keni, prandaj duhet t’ju prezantojmë me blerjen më të vlefshme që do të bëni përgjatë muajve në vijim.

Eshtë një kanotjere fare bazike, që shkon me gjithçka dhe mund ta vishni kudo!

Me xhinse gjatë përditshmërisë.

Përdorni ngjyrat nëse s’doni të dukeni dhe aq të zakonshme

Me pantallona serioze për t’u dukur chic dhe sport

Materialet cilësore ndryshojnë komplet veshjen!

Xhinset e shkurtra/fundet janë bërë për të tilla kanotjere

Shtuar 28.04.2022 16:53