E ke prerë gishtin me thikë? Zgjidhja është veza

Nëse jeni pak të pakujdesshëm kur përdorni thika ose tigan të nxehtë. Herën tjetër, kur të jeni vërtet të ngazëllyer për prerjen e perimeve dhe përfundimisht prerjen e dorës gjatë procesit, mos u shqetësoni! Një vezë e zier fort do t’ju shpëtojë!

Përdorni filmin e hollë midis të bardhës dhe lëvozhgës si leukoplast! Do të veprojë si një lloj lëkure e hollë duke ushtruar presion të mjaftueshëm për të ndaluar gjakderdhjen, ndërsa mund të shërojë mbresë në gisht pasi përmban lëndë ushqyese.


Shtuar 9.02.2022 08:49