A keni parë një gjel në ëndërr? Ja domethënia e tij

Nëse shihni një gjel në ëndërr , atëherë sipas Onirokritis , interpretimi është si më poshtë :

Nëse shihni gjelin duke kënduar në oborr ose në çatinë e shtëpisë , kjo do të thotë lumturi dhe shëndet familjar.

Nëse e shihni atë në një përleshje gjelash , do të ziheni me një person të afërt.

Nëse jeni të sëmurë dhe shikoni në ëndërr një gjel, do të shëroheni.

Nëse shihni një gjel duke bërë vezë , do të keni fat të paimagjinueshëm dhe biznesi juaj do të shkojë shumë mirë.


Shtuar 30.05.2024 18:40

Tags: ,