6 kombinime për ditët kur s’keni dëshirë ose kohë të mendoni se ç’do të vishni (FOTO LAJM)

Gjatë disa ditëve, mund të mos japim maksimumin tonë kur vjen puna te veshja. Ndoshta nuk kemi kohë. Herë tjetër ndodh që të mos kemi dëshirë për t’u menduar shumë gjatë se çfarë do veshim. Por disa kombinime janë zgjedhje e zgjuar, sepse nuk duan shumë punë dhe duken mirë.


Shtuar 3.07.2021 13:41