ZGJEDHJE 2021/ Numërohet kutia e parë edhe në Goricë të Vogël, këto janë rezultatet

Ka nisur procesi i numërimit të votave për zgjedhjet parlamentare 2021.

Kutia e parë është numëruar edhe në Goricë të vogël në qarkun e Korçës ku rezultatet janë: LSI 8 vota, PS 88 vota dhe PD 43 vota.

Shtuar 25.04.2021 11:04