ZGJEDHJE 2021/ Numërohen 114 kuti në Berat, kryeson bindshëm PS

Vijon procesi i numërimit edhe në qarkun e Beratit, ku ndryshe nga momenti i votimit, tashmë nuk raportohet për incidente. Në këtë qark deri tani janë numëruar 114 kuti nga 277 në total.

Sipas të dhënave të KQZ-së që update-ohen online Partia Socialiste kryeson me rezultat të thellë, e ndjekur nga PD dhe në pozicionin e tretë ndodhet LSI me një përqindje shumë të ulët. Forca e katërt është surprizë edhe këtu, PSD.

Të dhënat e fundit për qarkun e Beratit:

PS-17593-55.49%
PD-9061-28.58%
LSI-4334-13.67%
PSD-163-0.51%


Shtuar 26.04.2021 13:52