ZGJEDHJE 2021/ Mbyllet procesi i numërimit në Patos, fitohet nga PS

Procesi i numërimit ka përfunduar në Patos dhe Partia Socialiste ka fituar me 7707 vota.

Në KZAZ-në 60, Patos, Partia Demokratike ka marrë 5112 vota, ndërsa Lëvizja Socialiste për Integrim 1005 vota.

Shtuar 26.04.2021 10:04