Yuri Kim syrin “pishë” për zgjedhjet, vizitë të papritur në qendrën e numërimit në Elbasan

Ambasadorja e SHBA Yuri Kim ka zhvilluar një vizitë surprizë në Elbasan ku ka parë nga afër procesin e numërimit të votave në këtë qark.

Pasi ka parë nga afër situatën, ajo është ndalur për biseduar me disa prej komisionerëve dhe më pas është larguar duke përshëndetur qytetarët që janë gjendur aty pranë.

Ajo nuk është ndalur të flasë me gazetarët, por vazhdimisht ndërkombëtarët kanë bërë thirrje që partitë politike ta presin rezultatin derisa të shpallet nga KQZ.

 

 


Shtuar 26.04.2021 20:16