Vlora zhgënjen me votuesit, por mësoni si ndahen mandatet sipas Exit Poll-it

Sipas Exit Pollit të realizuar nga Top Channel  nga 12 mandate në qarkun e Vlorës, Partia Socialiste nxjerr 8 deputetë.

Si rjedhojë, Partia Socialiste ka fituar 65%, duke marrë 8 mandate.

Partia Demokratike ka fituar 30.04% të votave, që përkthehen në 6 mandate.

Lëvizja Socialiste për Integrim 3.6% të votave dhe nuk merr asnjë mandat.

 

Shtuar 25.04.2021 19:56