Ushtronte vazhdimisht dhunë psikologjike, e kërcënoi që do ta vriste në sy të fëmijëve, ja cili është bashkëshorti i 41 vjeçares së vetëvrarë

Personi në foto është 45-vjeçari Xhemal Loka, bashkëshorti i 41-vjeçares Bedrie Loka, e cila vrau veten duke pirë fostoksinë në Durrës.

Sipas hetimeve nga policia, 45-vjeçari kishte dhunuar psikologjikisht në mënyrë të vazhdueshme bashkëshorten e tij dhe në një moment e ka kërcënuar se do ta vriste me thikë në sy të njërit prej fëmijëve.


Shtuar 6.01.2024 11:29