Upss! Jasmina dhe Andi puthen gjatë kërcimit romantik

Mes gjithë komenteve të Andit dhe Jasminës, Andi e ftoi në një kërcim në studio Jasminën.

Gjatë kërcimit nën tingujt e muzikës ata shkëmbyen puthje me njëri-tjetrin.

Mes të qeshurash dhe fjalëve kishte kimi mes tyre, ndërsa ata shikonin njërI-tjetrin.

Kujtojmë se kanë ndodhur edhe puthje të tjera mes dy konkurrentëve të Për’Puthen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Faqja e vetme zyrtare (@perputhen_tch)


Shtuar 17.03.2021 20:02