Sherri me karrige dhe grushta në Tiranë, 8 të shoqëruar në polici

8 persona janë shoqëruar në Polici për përplasjen e rëndë dhe të përgjakshme që ndodhi në njësinë 30 në Tiranë, në shkollën 1 Maji.

Një konflikt fillimisht verbal përfundoi në dhunë dhe goditje me karrige mes vëzhguesve dhe numëruesve të votave.

Aktualisht ka ndaluar procesi i numërimit të votave dhe  shërbimet e policisë vijojnë të kryejnë detyrën për ruajtjen e rendit dhe qetësisë.

Tiranë/Informacion paraprak

Rreth orës 22:45, tek shkolla “1 Maji”, në VNV nr.30, me kërkesë të KZAZ-së, sherbimet e Policisë, me Vendim nr. 262, të KZAZ-së, kanë ndërhyrë në ambientet e brendshme të KZAZ-së ku po zhvillohet procesi i numërimit të votave, pasi kishte një konflikt mes vëzhguesve dhe numëruesit të votave.

Sherbimet e Policisë kanë ndërhyrë menjeherë dhe kanë bërë shoqërimin e 8 personave për veprime të metejshme hetimore.

Aktualisht ka ndaluar procesi i numërimit të votave dhe  shërbimet e policisë vijojnë të kryejnë detyrën për ruajtjen e rendit dhe qetësisë.

Shtuar 26.04.2021 23:51