Rama krenohet me “Rrugën e Arbërit”: Duroni edhe pak! (VIDEO)

Kryeministri Rama ka publikuar pamje nga punimet e fundit në Rrugën e Arbërit duke e rënditur si një sukses të qeverisë dhe pse duhet akoma shumë punë dhe kohë që të vihet në dispozicion të qytetarëve.

Postimi:

🇦🇱RRUGA ARBËRIT, Ura Fshat🌁

Ja edhe ura më e lartë në Shqipëri (157 m) dhe një nga më të lartat në rajon!
🚧🏗Për këtë vepër shumë komplekse u desh të hapen fillimisht, tuneli 3 dhe 4, që pastaj të ngriheshin themelet e saj.
Me përfundimin e kësaj ure dhe me ndihmën e bajpasit të Murrizit, tanimë i gjithë aksi i rrugës së Arbrit është i lidhur👍
🙏Edhe pak durim dhe ëndrra 100 vjeçare e dibranëve do të jetë realitet i prekshëm nga të gjithë😍

Shtuar 1.04.2021 06:04