Rama frikëson vogëlushen në Durrës dhe i kthehet edukatoreve: Po ça i keni këto lule?! (VIDEO)

Kryeministri Rama preferon që gjithnjë të gjithë qytetarët që filmohen nga kamera e medias së tij private t’i shkojnë sipas skenareve të mirëmenduara.

Këtë herë ai ka qenë për një inspektim në kopështin “1 Qershori” në Durrës, i rindërtuar pas tërmetit, ku një vajzë e vogël iu afrua tij duke i dhënë lule, gjë e cila nuk i pëlqeu Ramës.

Kryeministri i mori lulet nga vogëlushja dha ia dha menjëherë kryetares së Bashkisë së Durrësit duke thënë se ishte një zakon i vjetër duke iu drejtuar edukatoreve.

 

Shtuar 26.03.2021 12:03