Punonjësit sezonalë shqiptarë kthehen mbrapsht nga pala maqedonase, në doganë

Punonjësit sezonalë në Shqipëri nuk janë lejuar të kalojnë në Maqedoninë e Veriut, në doganën e Qafë Botës.

Mësohet se ata janë kthyer nga apala maqedonase, me motivacionin se nuk justifikojnë qëllimin e udhëtimit. Dhe dyshohen për punësim të paligjshëm sepse skanë kontratë.

Nga shqiptare, ata kanë kaluar pa problem./albeu.com