Provon tre herë, por nuk ja del: E moshuara në Vlorë has probleme me identifikimin

Një e moshuar, në Vlorë, ka hasur probleme me identifikimin biometrik të të dhënave të saj. Zonja ka përdorur tre gishta, por kjo nuk ka mjaftuar që të bëhet identifikimi i saj.

Vetë e moshuara ka theksuar se edhe në momentin që ka marrë kartën e identitetit e ka hasur sërish këtë problem.

Më pas komisionerët vendosën që ta lënë zonjën një moment në radhë dhe një qytetare tjetër ka hyrë për t’u identifikuar.

Zonja tjetër nuk ka hasur asnjë problem, duke konfirmuar se pajisja e identifikimit është në rregull./tch

Shtuar 25.04.2021 09:58