ZGJEDHJET/ 165 mijë fletë votimi të numëruara, PD, PS dhe LSI në garë

KZAZ-të në të gjithë vendin kanë numëruar më shumë se 165 000 fletë votimi, nga të cilat 156 547 janë të vleshme dhe 8 276 janë shpallur të pavlefshme.

Nga fletët e votimit të vlershme, 79 212  janë për Partinë Socialiste; 59 525  janë për PD dhe Aleancën për Ndryshim dhe 10 589 vota janë për LSI-në.

Ndërkohë, 2 224 vota ka marrë PS, kryetari i të cilës ka dhënë mëngjesin e sotëm dorëheqjen.

Votat e tjera që mbeten ndahen mes partive të tjera të vogla.

 

 

 

 

Shtuar 26.04.2021 05:07