Presidenti i ri, dështon edhe raundi i tretë, opozita dhe mazhoranca asnjë emër për kreun e shtetit

Ka dështuar edhe ditën e sotme raundi i 3 i propozimeve për kreun e ri të shtetit.

Sërish opozita dhe mazhoranca nuk kanë rënë dakord për asnjë emër konkret.

Në raundin e katërt dhe të pestë është mazhoranca ajo që do të japë emrin për presidentin, PS ka paralajmëruar se do e zgjedhin presidentin sepse kanë 71 votat që u duhen.

Presidenti i ri, dështon edhe raundi i tretë, opozita dhe mazhoranca asnjë emër për kreun e shtetit./albeu.com