PËRGJIMET që çuan “Ujkun e Cërrikut” prapa hekurave: E ke (kokainë) k..derre fare! Qafsha të gjithë…

Saimir Rexhepi, i njohur ndryshe si Ujku i Cërrikut është një nga të arrestuarit gjatë megaoperacionit “Tempulli” të zhvilluar nga Policia e Shtetit.

“Ujku” është takuar me një agjent të infiltruar të policisë dhe bisedojnë për shitjen e “mallit.”

Sipas policisë rezulton se shtetasi Saimir Rexhepi (alias Ujku Cërrikut) është drejtpërdrejt i përfshirë në veprimtarinë kriminale të shitjes së lëndëve narkotike.

Përgjimet:

Agjenti (K): Hë ujk, e more? Gjysëm është?

Saimir Rexhepi (Ujku): Tall k…ti, e ke k..derre fare

K: E ke mall të mirë lali?

Ujku: Nuk të bëj be kot ty unë!

K: A është i mirë të paktën o vlla ?

Ujku: Ore qafsha të gjithë e merr gjithë Cërriku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Albeu.com (@albeucom)


Shtuar 16.09.2023 13:51