Përfundon numërimi i votave në Peqin, Devoll dhe Lezhë konfirmohen kryetarët e rinj të degëve të PD (EMRAT)

Ka përfunduar procesi i numërimit të votave për kreun e PD-së në degën e Lezhës, Pqinit dhe Devollit.

Fitues në qytetin e Lezhës është shpallur Arben Ndoj me 578 vota.

Fitues në Devoll është shpallur Elvis Hajdërrli me 599 vota.

Ndërsa në Peqin është zgjedhur Mustafa Pashja me 50.6 % të votave./albeu.com