Përfundon numërimi edhe në Berat, si u ndanë votat mes partive

Ka përfunduar numërimi i votave edhe në qarkun e Beratit, ku fituese rezulton Partia Socialiste.

Sipas të dhënave të bëra publike nga KQZ, rezulton se PS ka marrë 42355 vota, që barazohen në 5 mandate, PD 23038 vota vetëm dy mandate dhe LSI me 8394 vota dhe asnjë mandat.

Shtuar 27.04.2021 16:44