Partia demokratike merr vendimin e parë

Nis mbledhja e partisë demokratike. Gjatë mbledhjes është vendosur të paraqitet një kërkesë për ngritjen e një komisioni të posaçëm parlamentar për abuzimet me shitblerjen e energjisë elektrike dhe krizen e krijuar ne sistemin energjitik.

Vendim i grupit te PD: Pas Komisionit për investimet strategjike, grupi vendos që do të paraqes një kerkesë për ngritjen e nje komisioni te posaçem parlamentar për abuzimet me shitblerjen e energjisë elektrike dhe krizen e krijuar ne sistemin energjitik. Për këtë ngarkohen deputet Helidon Bushati, Lefter Gështenja dhe anëtarët e PD në Komisionin e veprimtarive prodhuese./albeu.com

Shtuar 5.05.2022 17:33