Nuk u shfaq në publik Monika Kryemadhi, ndryshon lukun ( FOTO LAJM)

Në ditën e tretë të Kampit të LRI-së në Jalë ka marrë pjesë edhe kryetarja e LSI-së Monika Kryemadhi.

Kryemadhi nuk ka mbajtur fjalim, por ka qenë e ulur në radhën e parë mes të rinjve të partisë. Ajo që bie në sy është look-u i ndryshuar.

Kjo është hera e parë e shfaqjes së kryemadhit, që prej daljes së rezultatit të zgjedhjeve të 25 prillit, ku partia e saj mori vetëm 4 mandate.

Që prej asaj kohe, Kryemadhi nuk është shfaqur publikisht dhe as ka qenë e pranishme në rrjete sociale./albe.com


Shtuar 25.08.2021 22:36