Njoftim me rëndësi! OSHEE: Tre ditë, këto zona të Tiranës do të mbeten pa drita

OSHEE ka njoftuar qytetarët se në datën 22-24 qershor, në disa zona të Tiranës do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike për shkak të punimeve për mirëmbajtjen e rrjetit. Energjia do të stakohet nga ora 08:00-17:00 në këto zona: Bërzhitë, Mullet, Baldushk dhe Ibë .

Njoftim i OST për abonentët Tiranë:

Stakim, 22-24 qershorPêr shkak të investimit që po kryen OST për mirëmbajtjen e NST Ibë, në datat 22-24 qershor gjatë intervalit kohor 08:00-17:00 do të stakohet energjia në këto zona në Tirane:

22-24 qershor.Bërzhitë, Mullet, Baldushk

23-24 qershor

Pjesërisht/ Mullet, Ibë /albeu.com/


Shtuar 21.06.2021 18:38