Nga më e lira te më e shtrenjta, sa kushton qethja e flokëve nëpër botë

Një analizë e bërë për shtetet në të cilat kushton më së shumti dhe më së paku qethja e flokëve, vendos Zyrihin në vend të parë me një çmim prej 62 dollarësh.

Ndërsa në mesin e shteteve që kanë çmim të lartë për qethjen e flokëve qëndron edhe Oslo, Norvegji (48.10 dollarë), Kopenhaga, Danimarkë (45.10 dollarë) e kështu me radhë.

Por, nëse qethja e flokëve në këto vende nuk është ide e mirë, të jesh berber mbase do të jetë shumë fitimprurëse.

Më poshtë, keni grafikun të publikuar nga “BusinessInsider”, ku mund të shihni çmimet në të gjitha vendet.