“Nëse do ngelem gjallë”, Ahmetaj tregon nga kush e pret fundin dhe kë po investigon ai

Çim Peka: E keni ju më shumë përgjegjësi se sa gazetarët. E para se jeni akuzuar dhe e dyta keni qenë pjesë e qeverisë.

Arben Ahmetaj: Unë kam vendosur të tregoj pozicionin tim në raport me dyshimet që ka hedhur SPAK, përdorimin politik të SPAK, nxjerrjen në pritë politikisht, persekutimit familjar, kërcënimet e mia, dhe kam kaluar gjatë gjithë intervistës te rëndësia e një reforme të vërtetë në drejtësi.

Çim Peka: Arben Ahmetaj, nëse përfituesi i atyre 60 mln euro, një pjese të saj, nuk do të ishin dy qendrat e Tiranës, në gjykimin tuaj, SPAK do t’i hetonte.

Arben Ahmetaj: I dashur, unë po ta dija se ku kanë shkuar, unë po bëj investigimet e mia, nëse do të ngelem gjallë në të tria shërbimet e duhura unë e kam ndarë rrezikun që më vjen, nga kush më vjen me emra konkretë siç edhe juve ju ndikova. Unë do të vazhdoj të investigoj dot nëse do të arrij se ku kanë shkuar ato para. Unë kam bindjen sot se Mireli Mërtiri nuk është pronar i tiranës. Të investigohet se ku kanë shkuar, Mirel Mërtiri është i syrgjynosur me të pavërteta e të vërteta nuk i gjykoj unë vetëm për t’i martë Tiranën. Po ta them, mund të ketë bërë gabimet e veta, nuk jam unë ta gjykoj, unë e kam njohur dikur njeri punëtor, por nuk jam këtu për Mirel Mërtirin. Nuk i hyj unë le të jetë aty ku te jetë në fatet e tij ja boftë Zoti mbarë ku di gjë unë punët e tij.


Shtuar 1.02.2024 23:31