Në Rrogozhinë nuk ka nisur ende votimi në disa qendra, ka probleme me kamerat

Procesi i votimit në gjashtë Bashkitë e vendit ka nisur në orën 07:00, me përjashtim të disa qendrava ku janë hasur probleme të ndryshme.

Në disa qendra në Rrogozhinë ka probleme me funksionimin e kamerave dhe si pasojë nisja e procesit ka mbetur pezull.

Nuk ka informacione se çfarë masash  po merrën për këtë problematikë në kto QV. /albeu.com