Moti sot në Maqedoninë e Veriut

Moti sot në Maqedoninë e Veriut do të jetë i ftohtë dhe me të rreshura të shiut dhe borës.

Temperaturat ditore do të lëvizin nga 5 deri në 11 gradë Celsius. Gjatë natës do të ketë temperatura më të ulta.

Gjatë ditëve në vazhdim moti do të jetë më i ftohtë dhe me temperatura më të ulta.


Shtuar 29.11.2021 08:33