Mjegulla pushton juglindjen, aksi Korçë-Pogradec me vështirësi në qarkullim (VIDEO)

Mjegull e dendur gjatë orëve të para të mëngjesit në juglindje. Më problematike situata paraqitet në aksion nacional Korçë-Pogradec, ku mjegulla ka kufizuar ndjeshëm pamjen duke krijuar vështirësi në qarkullimin e mjeteve.

Policia e qarkullimit ka apeluar drejtuesit e mjeteve për të respektuar rregullat e Kodit Rrugor dhe lëvizur me shpejtësi të reduktuar për të shmangur aksidentet./albeu.com


Shtuar 9.11.2022 08:47

Tags: ,