Mbyllet numërimi për kandidatët në Shijak, Jurgis Çyrbja dhe Rezeart Tusha marrin shumicën e votave

Mbyllet numërimi për kandidatët në Shijak.

Në shumicë votat kanë shkuar për kandidatët Jurgis Çyrbja dhe Rezeart Tusha. Çyrbja ka marrë 2 mijë e 658 vota, ndërsa Rezeart Tusha ka marrë 2 mijë e 566 vota.

Renditja:

2658 J. Çyrbja
2207 I. Ndraxhi
661 E. Rama
306 L. Koka
480 B. Shaqiri
294 E. Paloka
728 A. Duka
2566 R. Tusha
312 I. Cara
449 M. Luku
249 A. Baç


Shtuar 29.04.2021 03:49