Mbreti Charles me kancer, çfarë parashikoi Nostradamusi dhe mistiku brazilian për vitin 2024 në Britani

Një lajm i hidhur ka tronditur botën mbrëmjen e së hënës, ku u informua se Mbreti Charles është diagnostikuar me kancer.

Mbreti Charles i cili është pasardhës i fronit pas Mbretëreshës Elizabeth e cila u nda nga jeta në shtator të vitit 2022, ndodhet në spital nën kujdesin e mjekëve.

Sipas informacioneve të deritanishme mbreti iu nënshtrua një ndërhyrje kirurgjikale nga prostata, por sipas Buckingham Palace tumori nuk është në këtë pjesë, por në një organ tjetër, që nuk e kanë specifikua.

Por çfarë parashikonte një vit më parë Athos Salomé i njohur ndryshe si “Nostradamusi i Brazilit”, i cili i bëri jehonë parashikimeve të bëra nga mistiku Nostradamus në fund të shekullit të 16-të lidhur me mbretërinë në Britani.

Nostradamusi ka parashikuar në vitin 1555 se vititi 2024 do të ketë ndryshime të mëdha, duke nisur nga një “Mbret” i ri në Britani dhe deri tek ndryshimi i Papës.

Një vit më parë Salomé ndërsa sillte në kujtesë parashikimin e bërë nga Nostradamusi theksoi Mbreti Charles mund të tërhiqej para kohe nga pozicioni për shkak të një sëmundjeje të rëndë.

Por a është momenti që Charles të tërhiqet nga Froni, çfarë parashikonte Nostradamusi dhe Salomé

Mistiku i njohur parashikonte se Mbreti Charles mund të tërhiqet nga froni, një parashikim i bërë më parë nga Nostradamus origjinal, por parashikimi thotë se pasuesi i kurorës nuk do të jetë princi William.

Athos Salomé duket se ka marrë tashmë stafetën e parashkuesit francez me profeci si ajo e pandemisë apo dhe vdekja e mbretëreshës së Anglisë.

Mbreti Charles III, duhet të kujdeset shumë për shëndetin e tij, për problemet me prostatën dhe organet gjenitale. Këto duhen bërë nëse do të mbretërojë i qetë”, deklaronte një vit më parë Salomé.


Shtuar 5.02.2024 19:40