Mali i Tomorrit në mëshirë të fatit, dita e gjashtë nën pushtetin e flakëve

Sot është bërë dita e gjashtë që mali i Tomorrit është përfshirë nga flakët. Situata nuk paraqitet aspak mirë dhe shumë hektarë pyje me pisha janë dregur.

Shërbimet zjarrfikëse po punojnë për shuarjen e flakëve, por terreni i vështirë dhe përhapja e madhe e zjarrit e ka bërë të komplikuar punën e tyre.

Në ndihmë ju kanë ardhur dhe banorët e fshatrave përrreth të cilët gjithashtu rrezikohen nga flakët./albeu.com