KAS miraton tabelën përmbledhëse të rezultatit të rinumërimit në Berat

Komisioni i Ankesave dhe Sanksioneve në KQZ ka miratuar tabelën permbledhëse të dalë nga rinumerimi i Beratit, ku nuk kemi një ndryshim të rezultatit të 25 Prillit.

KAS ka rrëzuar kerkesën e LSI-së për të shpallur të pavlefshme 3 Qendra Votimi në këtë qark.

Nderkohe të hënën në orën 10:00 nis shqyrtimi për Durrësin.


Shtuar 21.05.2021 18:58

Tags: ,