Ky është trendi i flokëve për verën e 2021

Kohët e fundit flokët me baluke “perde” janë tendenca më e fundit e kësaj. Shumë ta famshëm i kemi parë me këtë model dhe tashmë është bërë frymëzim për të gjithë vajzat që ndjekin tendencat e modës.

Nëse po mendoni të preni flokët, ky model do të jetë i duhuri. Baluket “perde” vijnë nga vitet 1970 dhe ajo që I bëri të famshme ishte Farrah Faëcett dhe më pas Goldie Hawn./albeu.com

Shtuar 10.06.2021 03:06