Komiteti i Ekspertëve: Numri i personave që thirrën 127 është rritur

Komiteti i Komitetit Teknik të Ekspertëve kanë dalë në një konferencë  për situatën e epidemisë dhe masat AntiCovid.

Komiteti ka deklaruar se numri të shtruarve në spital, ka rënë ndjeshëm, por gjithsesi thirrjet ne 127 jane rritur lehtë.


Shtuar 29.04.2021 14:04