Kjo është letra të cilën Kurti pranoi nga Blinken (FOTO LAJM)

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, përmes rrjetit social Facebook ka bërë të ditur letrën të cilën e ka pranuar dje nga Sekretari Amerikan i Shtetit, z. Antony J. Blinken.

“Në anglisht dhe të përkthyer në shqip e keni letrën të cilën e mora dje nga Sekretari Amerikan i Shtetit, z. Antony J. Blinken”, ka shkruar Kurti.Në anglisht dhe të përkthyer në shqip e keni letrën të cilën e mora dje nga Sekretari Amerikan i Shtetit, z. Antony J. Blinken. Është përmbajtësore, e mirë dhe që vlen të rilexohet. /albeu.com/

Mund të jetë një imazh i teksti që thotë "OFSTATE WASHINGTON January 11, 2022 His. Excellency Albin Prime Minister oftheRepublicofKosovo Pristina Dear Mr. PrimeMinister: States andKosovo enjoy values hosting Afghans United and others can 2021 deplo U.S Army global security. Kuwai Kosovo. Kosovo demonstrating leadership Kosovo Secutity Force Kosovo' growing friend realize full agenda Kosovo United States looks forwardt workingwith Biden laido for relationship, flaw ther rights ofminorities, gowth, and ecuring long- agreement mutual goal nd nited States Belgrade major obstacleto eclosely ebelieve between with our EU partnerst this end. the upholdingyour country the focus, fostering enga Iencourage andon basis further judicial rulings particularly minority rights- Upholding"

Mund të jetë një imazh i teksti që thotë "positive and sin line with your overnment's priorities on strengtheningtheruleoflaw. flaw. strengtheningthe Pleasework closely with Ambassador Hovenier U.S. Representative for Western Balkans Gabriel Escobar, botho are fully empoweredto address hese issues with you. Both arepreparedt discuss pecifics withy and your team. help Kosovo achieveshared goals. Sincerely, Antony Blunkun AntonyJ. Blinken"


Shtuar 14.01.2022 20:33